Flyttstäd i Båstad

Välkommen till Skåne Städ & Service AB!

Behöver du proffsig hjälp med flyttstäd?

Om Skåne Städ & Service AB

Skåne Städ & Service AB hjälper dig eller ditt företag med alla former av städhjälp oavsett om det gäller stora lokaler eller mindre utrymmen som behöver hållas efter. Vi utför kontorsstäd, flyttstäd, hemstäd och fönsterputs så att inget hamnar i skymundan och förbises. Kontakta oss gärna för frågor eller boka en tid så stämmer vi av vad du vill ha hjälp med.

Kontorsstäd

Letar du efter en städfirma som kan rensa upp i dina kontorslokaler? Då är vi rätt firma för dig. I städer som Lund, Helsingborg, Malmö och andra närliggande städer har vi gladeligen utfört våra tjänster till små och stora företag som regelbundet behöver städning och fönsterputs i sina kontorslandskap eller enskilda kontorsrum. Vi är diskreta och utför städningen när ni har gått för dagen, och det är ni som beslutar när ni vill att vi ska komma.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Skåne Städ & Service AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Flyttstäd i Båstad

Städkompetens att lita på!

Flyttstäd

Under en flytt har du förmodligen tillräckligt att tänka på och kanske bävar inför tanken att behöva ta fram dammsugare, skurhink och rengöringsmedel för att ställa dig på alla fyra och skrubba, tvätta och spola rent. Det är då vi kommer som en städfé med trollspö och gör jobbet åt dig. Det enda du behöver göra är att tänka på flyttlasset; städningen tar vi hand om. Ingenting kunde gå smidigare! Hör av dig så berättar vi mer om våra flyttstädningstjänster.

Hemstäd

Det kan finnas olika anledningar till att man vill ha städhjälp i hemmet. Kanske är man för gammal för att själv orka utföra olika städsysslor som kräver stark rygg, armmuskler eller att ställa sig på höga stolar. Eller så kanske man helt enkelt har för mycket annat att stå i och vill slippa detta moment som ofta är förenat med tristess och stor tidsåtgång. Lugn, för hos Skåne Städ & Service AB tar vi god hand om ditt hem och städar bland dina saker, och vi gör det med respekt för din personliga sfär. För oss är det viktigt att du känner dig säker med att släppa in oss i ditt hem. Vi vet att det kan kännas olustigt att ha främmande människor hemma hos sig och därför är vi noga med att stämma av ett möte så att du får träffa oss och vi får träffa dig innan vi påbörjar våra uppdrag i ditt hem.

Våra tjänster

Kontorsstäd - Skåne Städ & Service AB

Kontorsstäd

Flyttstäd - Skåne Städ & Service AB

Flyttstäd

Hemstäd - Skåne Städ & Service AB

Hemstäd

Fönsterputs - Skåne Städ & Service AB

Fönsterputs

Ditt självklara val när du vill hitta din städpartner i Skåne med omnejd!

Kontakta oss

Fönsterputs

Som sluttamp på städningen är en grundlig fönsterputs grädden på moset för att hela ditt hem eller din lokal ska kännas genomstädad. På Skåne Städ & Service AB är vi specialister på snabb och effektiv fönsterputs och vi garanterar att dina fönster inte behöver en genomgång på ganska lång tid när vi har varit framme med skrapan.

Kontakta oss så berättar vi mer än gärna hur vi fortskrider med vårt arbete och vilka vi är!